ALKMAAR - Al 12 jaar klimmen de jongens van Schildersbedrijf J. Norg te Alkmaar de steiger op met de belofte helder te zijn van offerte tot en met uitvoering. Wij spraken met Jurjen Norg over zijn bedrijf.

Schildersbedrijf J. Norg uit Alkmaar heeft al vele jaren ervaring met schilderen in de omgeving van Alkmaar en omstreken. Niet alleen zakelijke klanten maar ook voor particulieren. Ze schilderen restaurants, winkels, kantoorpanden, oude huizen, nieuwbouwhuizen met als doel de panden te voorzien van een nieuw en fris uiterlijk.

Schilderwerk kan je hele interieur, keuken, trapopgang, woonkamer en slaapkamer in korte tijd een totaal nieuw uiterlijk geven. ‘Dat thuisgevoel creëren voor mensen vind ik het mooiste aan mijn werk,’ zegt Jurjen.

Scannen van de muur?

Niet alleen bij de kassa van je favoriete supermarkt scannen ze. Wist je dat je je muren kunt scannen? ‘Scan is glasvezel behang waar na het aanbrengen ervan een laag verf wordt aangebracht. Hierdoor kunnen mensen zelf een keuze maken in kleur en heb je een strakke muur’.

Budget muren sauzen
Niet iedereen heeft een groot budget. Voor mensen met een klein budget adviseert Jurjen spuitverf. ‘Spuitwerk gaat een stuk sneller dan sauzen of schilderen, hierdoor vallen de kosten lager uit’ zegt Jurjen. Hij vervolgt zijn verhaal, ‘we spuiten zelfs meubels en ook dat heeft zijn financiële voordelen aangezien je geen nieuwe meubels hoeft te kopen en verf spuiten snel gaat.’

Helder van offerte tot en met uitvoering
Bent u op zoek naar een schilder in Alkmaar en omstreken? Schildersbedrijf J. Norg gevestigd in Alkmaar biedt hoogwaardig schilderwerk en duidelijke afspraken. Voor al het schilderswerk is Schildersbedrijf J. Norg helder van offerte tot en met uitvoering.

Met twaalf jaar schilder ervaring in de omgeving Alkmaar en omstreken hebben wij al veel zakelijke en particuliere klanten van dienst kunnen zijn. Vele restaurants, winkels, kantoorpanden, oude huizen en nieuwbouw huizen zijn door ons voorzien van een nieuw en fris uiterlijk.

Meer weten over Schildersbedrijf J. Norg te Alkmaar?
Kijk op: www.schilderwerkalkmaar.nl of bel: 06-42819919.