ALKMAAR - Schildersbedrijf Fa. Burgert en Van Dijken is gevestigd te Alkmaar en verricht sinds 1910 diverse soorten schilderwerk. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van vakmanschap, decoratie en creativiteit.

In hoofdzaak houdt men zich bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, vve’s, verenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot de vaste klanten. Specialiteit is het uitvoeren van restauratie-technieken en de daarbij voorkomende zaken. Men gebruikt hoofdzakelijk de kwaliteitsproducten van Sigma, Sikkens en andere A-merken. Tevens is men aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie: de Koninklijke OnderhoudNL !

Als particulier kunt u bij OnderhoudNL het laatste nieuws en de meest actuele informatie aantreffen over de schilders- en onderhoudsbranche, een vakman zoeken, meer te weten komen over wat OnderhoudNL doet, hoe u ons kunt bereiken, en alles over werken bij OnderhoudNL .Als AF erkend bedrijf biedt Burgert en Van Dijken zowel de zakelijke als particuliere klant de zekerheid dat men te maken heeft met een vakbekwaam schildersbedrijf. Verder is men VCAgecertificeerd en sinds september 2003 ook een erkend leerbedrijf.

Samen met de enthousiaste medewerkers verzorgt Burgert en Van Dijken o.a.
- het vrijblijvend aanbieden van offertes t.b.v. schilderwerk en/of beglazingswerk
- het uitvoeren van diverse soorten wandafwerking
- het uitvoeren van behangwerk
- het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk
- het leveren en plaatsen van isolerende beglazing

Op al het buitenschilderwerk wordt minimaal twee jaar garantie gegeven en op het binnenschilderwerk zelfs minimaal vier jaar! Gedurende de winterperiode levert Burgert en Van Dijken ook nog eens 10 tot 30% korting op uw winterschilderwerk.

Interesse of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan eens een kijkje op de website: www.burgertenvandijken.nl.