ALKMAAR - Op donderdag 30 mei is de feestelijke opening van Karavaan Festival 2019. Hét Noord-Hollandse podiumkunstenfestival dat van 30 mei t/m 10 juni in de regio Groot Alkmaar 200 voorstellingen presenteert en 7 landelijke en 1 wereldpremière beleeft.


Gerenommeerde én jonge makers uit alle disciplines geven hun perspectief op het thema Eigen Grond.12 dagen lang is er locatietheater op betekenisvolle locaties en kun je genieten van een nieuw, groen festivalhart in het Victoriepark Alkmaar, met gratis straattheater, tentjestheater, live-muziek, eten&drinken, theatrale installaties en workshops. Op beide Pinksterdagen is het Kinderkaravaan.


Programma opening donderdag 30 mei

Kom je ook naar de opening van ons festival?Locatie: Festivalhart, Victoriepark Alkmaar17.30 Officiele opening Karavaan Festival, champagne18.00 Ontdek het festivalhart: De heerlijke fratsen van Tom, Tom en Tom, of stap in de lift van Buiten Dienst, beleef de korte voorstellingen van ons Tentjestheater, Help mee aan de Vlag van de Dag, ga op avontuur met onze Nieuwe Makers Route, bezoek de premiere van Atlantis, inclusief diner of blijf lekker hangen op het festivalhart voor een drankje of hapje en geniet van live-muziek en de perikelen van het Ministerie van Alkmaarse Zaken.

Wij hopen je te zien!