ALKMAAR - Roseline Schilder richt zich met haar bedrijf ‘Roosjes Tropische Broodjes’ op markten & festivals, verkoop aan huis en special events & catering.

“Ik heb het afgelopen jaar op verschillende markten gestaan”, vertelt ze. “Gewoon, omdat het me zo leuk leek. Het was meteen een groot succes. De mensen vonden mijn eten lekker en ik vond het superleuk om te doen. Zo werd het idee om helemaal voor mezelf te beginnen geboren.”

Inmiddels heeft Roseline zich op verschillende markten ingeschreven. Marktbezoekers kunnen haar onder andere vinden op de markt Europaplein in Alkmaar, Den Helder en Opmeer en van haar heerlijke home made gerechten genieten. Ook op Food Festivals en andere feestelijke evenementen zal ze van de partij zijn. Verder gaat ze twee dagen per week aan huis haar Surinaamse specialiteiten verkopen, op dinsdag en vrijdag tussen 17.00 tot 20.00 uur. De ‘daghappen’ zijn voor rond de 7,50 euro op te halen. Mensen die wat anders willen, kunnen dat vooraf bestellen.

En dan is er natuurlijk nog de catering voor (bedrijfs)feesten en partijen. Roseline: “In overleg kunnen we het zo gek maken als de klant wil. Van een compleet buffet tot schalen met hapjes, alles is mogelijk. Denk aan breadrolls met een heerlijke vulling, bapao, pasteitjes, Surinaamse gehaktballetjes, saté… Alles vers en zelfgemaakt. Als er mensen zijn met allergieën, dan hou ik daar uiteraard rekening mee. Dat geldt ook voor vegetarische mensen of als iemand liever geen rundvlees of varkensvlees eet. Wat de wensen ook zijn: ik maak voor iedereen de lekkerste verse Surinaamse hapjes, broodjes en gerechten.”

Om haar bedrijf te promoten organiseert Roseline op 10 november een Surinaamse avond in het Huis van Egmond in Hoogwoud. Liefhebbers van lekker eten kunnen dan genieten van een overheerlijk viergangenmenu voor slechts 22,50 euro p.p. Reserveren graag per e-mail: rvschilder@hotmail.com.

Meer info: www.roosjestropischebroodjes.nl