ALKMAAR - Op 12 mei, is er in buurthuis Het Ambacht een Rock and roll-vrijdansmiddag. Hier is alvast een voorproefje middels dit stukje.

U zult misschien denken: Dit evenement valt op moederdag. Nu is het bij ons bekend, dat er moeders zijn, die met hun zoon of dochter samen dansen. Wel, die zijn dan ook van harte uitgenodigd!Natuurlijk kunt u weer lekker bewegen op muziek uit de jaren 40, 50 en 60. Alle dansvormen zijn toegestaan: country-line, boogiewoogie, lindy-hop, swing, jive, stijldans, eigen improvisatie, los dansen en, natuurlijk, rock en roll! Als er gelegenheid voor is, leren wij u een eenvoudig R&R-lijndansje, maar er wordt geen (uitgebreide) dansles gegeven.

U bent ook welkom als u niet kunt of wilt dansen. Er is die middag een optreden van zangeres Carol-D (Karin Dokter). Vorige keer heeft u al iets over haar kunnen lezen, en zij gaat weer enkele setjes met swingende nummers ten gehore brengen. Dat belooft wat!D.J. “Roy Martino” draait zoals altijd singletjes en cd’s. Daarbij wordt gebruik gemaakt van apparatuur van Het Ambacht, zodat het geluid nog beter klinkt. Hij heeft weer verse plaatjes meegenomen, dus de voetjes kunnen van de vloer!De toegang bedraagt 3 euro, en het evenement is van 14.00 tot 17.00 uur.

De zaal is een kwartier voor aanvang open. Zowel voor als achter het buurthuis kunt u gratis parkeren op de nieuw aangelegde parkeerplaatsen. Het gaat weer een leuke uitgaansmiddag worden, met een gezellig samenzijn voor weinig geld. Dus komt allen!Zowel op het prikbord als op de website van het Ambacht wordt dit evenement aangekondigd.

En ook op de posters, die in andere buurthuizen/wijkcentra en bij supermarkten/winkels worden opgehangen. Het adres is: Buurthuis Het Ambacht, Glazenierstraat 1, 1825 BR, Alkmaar. Tel. 072-5620970,

internet: www.ambachtalkmaar.nl,
facebook: https://www.facebook.com/BuurthuistAmbacht.