ALKMAAR - Vanaf zondag 7 juni kunnen kinderen weer recreatief zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Het Alkmaarse bad opent op zondag van 09.00 tot 14.00 uur haar deuren voor kinderen tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. Iedere zondag is er gratis animatie. Daarnaast hanteert het zwembad een speciale snackactie. Entreekaarten zijn online te koop via www.hoornsevaart.nl/recreatief.

Kinderen tot en met 12 jaar

Kinderen tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van een A-diploma, kunnen iedere zondag zwemmen in het 25-meterbad, de waterspeeltuin en het golfslagbad. Bij mooi weer is ook het buitenbad van zwembad Hoornse Vaart geopend. Omdat in de binnenbaden voor kinderen t/m 12 jaar geen 1,5 meterregel geldt, kan Alkmaar Sport voor hen als eerste het zwembad openen voor recreatief gebruik. De organisatie zorgt voor extra, gekwalificeerd personeel langs de badrand.

Speciale actie
Samen met sportcafé De Binnenvaart, de horecagelegenheid in het sportcomplex, is een speciale actie samengesteld. Met één ticket krijgen kinderen toegang tot het bad plus de keuze uit een portie patat of een kroket, frikandel, kaassoufflé of kipcorn bij De Binnenvaart. Deze combinatie kost € 4,50 en is alleen verkrijgbaar via de website.

Meer informatie
Entreekaarten voor het zwembad en de combinatie tickets zijn online te koop via www.hoornsevaart.nl/recreatief. Reserveer dus snel uw ticket! Bij de kassa is het ook mogelijk om een dagkaart te kopen. Het is bij de kassa alleen mogelijk om met pin te betalen. Daarnaast vindt u op www.hoornsevaart.nl/coronaprotocol meer informatie over de routing, ticketverkoop, douche- en toiletgebruik en de mogelijkheden tot omkleden.