Pubquizen voor een duurzame toekomst

Door Redactie op Vrijdag 13 oktober 2017 09:08   Regionaal   afval, lab, groenBron: Communicatie JCI de Waag


Pubquizen voor een duurzame toekomst

ALKMAAR - Een geheel verzorgde avond, een leuke pubquiz voor zakelijke teams én bijdragen aan een duurzame toekomst. Dat zijn de ingrediënten van de pubquizavond die JCI de Waag op 17 november organiseert in bar Spotlight. De opbrengst van deze avond gaat naar het Afval-lab van Klas op Groen. Een initiatief waarmee kinderen in een caravan, lab en theater in één, de wereld van afval en duurzaamheid ontdekken.

Projecten JCI

Met de opbrengst van de avond kan het Afval-lab verder worden ingericht. “Het Afval-lab past goed bij de doelen van JCI de Waag, aldus Waronne Sint van JCI de Waag. “Naast persoonlijke ontwikkeling en een leuk zakelijk netwerk in Alkmaar, willen wij met de Junior Chamber International een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. En dat is exact waar Klas op Groen zich met het Afval-lab voor inzet. De eerdere twee edities van de pubquiz waren een groot succes, en ook dit beloofd weer een mooie avond te worden”.

Het Afval-lab van Klas op Groen

Het Afval-lab van Klas op Groen is een caravan, lab en theater in één (www.klasopgroen.nl). Dit Afval-lab kan worden opengeklapt op ieder schoolplein. Via een interactief en leerzaam programma met muziek, een piano op skelterwielen en labapparatuur, stappen kinderen de wereld in van afval en duurzaamheid. Ze gaan ontdekken en onderzoeken. Upcyclen, afval een tweede leven geven. Zo worden de kinderen voorbereid op de maatschappij van morgen.

Meer informatie en aanmelden voor de pubquiz via jcidewaag.nl/pubquiz