HEERHUGOWAARD - Supschool Cup of Sup helpt jongeren bewegen op een sup! Uit cijfers blijkt dat jongeren/tieners nog steeds te weinig bewegen. Rolmodellen zijn hier voor nodig. Die het juiste voorbeeld geven. Maar ook organisaties die zich inzetten, om voor deze doelgroep speciale sport programma's op maat te maken.

Wij hebben dit programma gemaakt om sup te promoten als sport. Speciaal voor jongeren/tieners in combinatie met sport & spel op een SUP. Uitdagend, goed voor zelfvertrouwen, in contact met leeftijdgenoten. Rustgevende aspect is de natuur en het water.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en wil jij voor een speciaal tarief 5 lessen mee doen! Of een eerste proefles doen. Reserveer op onze website zelf je lessen online in de agenda. Project Sup & jongeren start 7 juni en iedere dinsdag kun je je inschrijven.
Dinsdagen - Tijdstip 17:00 - 18:00 uur.

We zijn ook op zoek naar samenwerkingen in de gemeente Dijk en Waard voor onze projecten voor de verschillende doelgroepen. Wil je met ons samenwerken en werk je nu met jongeren. Laat het ons weten. Help ons mee sport te stimuleren voor jongeren. Vooral sporten die onbekender zijn zoals stand up paddling.

Supschool Cup of Sup
www.cupofsup.nl
T. 0626986644
Info@cupofsupnl