ALKMAAR - Vandaag heeft Pro Industry een nieuwe locatie aan de kop van Noord-Holland geopend. Vestiging Alkmaar, gelegen aan de stationsweg 56, is de 19e vestiging in Nederland en daarmee wordt de landelijke dekking als marktleider in de procesindustrie, verder vergroot. Pro Industry bestaat 19 jaar en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét specialistisch uitzendbureau voor werkgevers & werknemers in de procesindustrie. In de procesindustrie zijn zo'n 300.000 mensen actief en Pro Industry is gespecialiseerd in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies.

Keuze voor Alkmaar
In de afgelopen jaren heeft Pro Industry een groot aantal samenwerkingen uitgebouwd in de kop van Noord-Holland. Samenwerkingen met werkgevers in onder meer de maakindustrie, verpakkingsindustrie, chemie en voedingsmiddelenindustrie. De werkgevers en werknemers werden tot op heden bediend vanuit vestiging Haarlem. Om de groei van samenwerkingen in de regio verder uit te bouwen is gekozen voor de nieuwe locatie. Omar Karacaer, nieuwe vestigingsmanager licht deze keuze toe. 'De Kop van Noord-Holland is een groot gebied en kandidaten uit bijvoorbeeld Enkhuizen of Den Helder komen niet even voor een inschrijving naar Haarlem. Met onze nieuwe vestiging in Alkmaar zitten we mooi centraal en zijn we lokaal aanwezig, voor zowel werkgevers als kandidaten. Dit is echt een meerwaarde. Daarnaast zien wij dat, met name de voedingsmiddelenindustrie in deze regio een groei doormaakt. Juist in deze branche zijn wij erg actief en hebben wij een groot netwerk aan geschikt (proces)technisch personeel.'

Opening nieuwe vestiging
In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus wordt er geen officiële opening georganiseerd. Wilt u toch graag langskomen bij onze nieuwe vestiging of meer weten over Pro Industry en de vestiging in Alkmaar? Neem dan gerust contact met mij op.

U vindt het nieuwsbericht ook hier: https://www.pro-industry.nl/blog/pro-industry-opent-nieuwe-vestiging-in-alkmaar/