ALKMAAR - Op zaterdag 25 mei vindt een feestelijke afsluiting plaats van de Kunstwerkplaats SLASH in de Ateliers van Artiance. Om te ontdekken of dit ook iets voor jou is, ben je van harte welkom om aanwezig te zijn. Tussen 13.00 en 15.00 uur presenteren de jongeren van het afgelopen seizoen hun werkstukken, portfolio en is er een presentatie.

Een jaar lang hebben de jongeren gewerkt onder leiding van kunstenaar Ivon Spee.
Ze hebben zich beeldend verdiept en hun eigen stijl ontwikkeld.
Er waren verrassende opdrachten en er is gewerkt met film, fotografie, ruimtelijk onderzoek en performance.

SLASH/kunstwerkplaats is speciaal voor creatieve jongeren. Je werkt iedere zaterdag o.l.v. één of meerdere beeldend kunstenaars. Daarnaast zijn er vrije doorwerkmogelijkheden tijdens jongerengroep op ma/di van 16:30 tot 18.00 uur.
Centraal staat jouw persoonlijke visie en ontwikkeling, zodat je een eigen en opvallende portfolio kan samenstellen waar je trots op mag zijn. Kunstenaar Ivon Spee en gastdocenten zullen je coachen en begeleiden bij je artistieke zoektocht.

Wil je tijd en ruimte om jouw creativiteit te onderzoeken en op expeditie te gaan in de wereld van kunst? Of wil je in de toekomst naar een kunstacademie/design of grafische opleiding en je kans op toelating vergroten? Dan is deze kunstwerkplaats echt iets voor jou! Kom voor informatie naar de presentatie op zaterdag 25 mei.

Locatie: Ateliers van Artiance.
Tijd: Zaterdag 13:00 tot 15:00 uur

Informatie: www.artiance.nl 072-5404335
Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3 1811 KE Alkmaar