ALKMAAR - Op zondag 19 september verzorgt André Nuyens in de bibliotheek in Alkmaar Centrum de presentatie 'Ik kan niet heksen!' Wat een gekke uitroep eigenlijk. Wie werden in vroeger tijden als heksen beschouwd en waarom? Zijn er nu nog heksen? Schrijver André Nuyens verdiepte zich in heksenvervolgingen als voorbereiding op zijn nieuwe boek Het blauwe uur dat binnenkort uitgegeven wordt.
Hij kwam tot hoogst merkwaardige bevindingen... Over deze bevindingen en het ontstaan van zijn nieuwe boek vertelt hij tijdens een presentatie op zondag 19 september in bibliotheek Alkmaar Centrum.

André Nuyens

André Nuyens is geboren op 8 april 1948 in Alkmaar. Hij heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan, van prentenboeken voor jonge kinderen tot historische romans voor jongeren en volwassenen. Een aantal van Nuyens' historische romans zoals Een brief in een polsstok, De zeven werken en Platte Thijs, spelen zich in Alkmaar of in de buurt van Alkmaar af. Voor meer informatie over André Nuyens kun je kijken op www.andrenuyens.nl.

Aanmelden

Je bent van harte welkom om zondag 19 september van 14.00 tot 15.30 uur aanwezig te zijn bij deze presentatie. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan op www.bknw.nl/agenda