ALKMAAR - Volgens traditie wordt de sfeervolle serie Zomeravondconcerten in de Grote Kerk Alkmaar afgesloten met een programma waarbij stadsorganist Pieter van Dijk en zijn collega Frank van Wijk uitsluitend verzoeknummers spelen op beide wereldberoemde orgels. Dit concert vindt plaats op woensdagavond 15 september om 20.15 uur.

Afwisselend en aantrekkelijk programma
Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt als vanouds verzorgd door stadsorganist Pieter van Dijk en zijn collega Frank van Wijk. Ieder seizoen is er tijdens de concerten de mogelijkheid een persoonlijk verzoek te doen met een orgelwerk dat men graag zou willen beluisteren op één van de twee Alkmaarse orgels. Uit de vele verzoeken selecteren Frank en Pieter voor u een afwisselend en aantrekkelijk programma. Iedere keer voor zowel luisteraars als spelers weer spannend welke verzoeken er uit de hoge hoed zullen komen…

Entree
U bezoekt een Zomeravondconcert voor slechts € 8,50. CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen € 7,50. In verband met de coronamaatregelen is reserveren vooraf verplicht en daarom dienen de tickets voor Vrienden dit jaar via deze website gekocht te worden (en dus niet aan de deur, zoals voorgaande jaren).