ALKMAAR - Deze keer speelt improvisatietheatergroep Papaver4kids op 8 oktober gratis voorstellingen in de bibliotheek. Een heerlijke plek voor het publiek én de spelers. Zoek hen op in de bibliotheek en doe mee aan deze bijzondere voorstellingen!

Zoals altijd op 8 oktober maken de spelers korte, gratis voorstellingen voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Het zijn korte demo-shows van 30 minuten, waarin de spelers korte verhalen spelen, dansen en zingen. De muzikant helpt de spelers en daagt ze uit tot het zingen van liedjes die ter plekke ontstaan. Ook kunnen de kinderen in het publiek meedoen in de voorstelling. Ditmaal hebben ze een nieuwe plek, namelijk de bibliotheek. Hier is het warm, er zijn toiletten en kan iedereen even uitrusten én zich lekker uitleven!

Papaver4kids speelt al meer dan 20 jaar geïmproviseerde voorstellingen voor en met publiek. Ze zijn elke derde zondag van de maand in het Badhuis te vinden. Ze toveren deze plek om tot een klein theatertje en bieden via de site de kaartjes aan. Leuk voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en hun ouders, opa’s en oma’s en anderen belangstellenden. Kijk voor meer informatie op www.papaver4kids.nl

Wat: Gratis impro-voorstellingen Papaver4kids
Leeftijd: 3 t/m 9 jaar
Waar: Bibliotheek Kennemerland, 1e verdieping
Tijd: vanaf 11 uur (elke demovoorstelling duurt 30 min) tot 15.00 uur