ALKMAAR - 16 FEBRUARI 2020 - Dit jaar speelt Papaver4Kids een reeks improvisatie-voorstellingen binnen het thema Onderwaterwereld. Kinderen in de leeftijd van 3-10 jaar worden tijdens de voorstelling actief uitgedaagd mee te denken en te spelen. De eerstvolgende voorstelling vindt plaats op 16 februari in Het Badhuis in Alkmaar.

Vorige maand speelde Papaver een mooie voorstelling over een heel oude zeeschildpad die ervan droomde op rolschaatsen naar Griekenland te gaan. Gelukkig hielpen de kinderen hem om rechtop te blijven staan. Zo kwam zijn droom uit. Ook maakte de kinderen kennis met een haai die ze mochten aaien. Dat was best spannend! Els zocht voor haar verzameling schelpen op het strand. Deze schelpen bleken te kunnen praten. Hoe bijzonder is dat?!

Hoe gaat dit avontuur verder? Deze keer gaat Annelies op zwemles. Maar hoe moet dat nou als je een beetje bang bent? Zullen we haar samen helpen?


De acteurs van Papaver4kids spelen iedere derde zondag van de maand een spetterende voorstelling over de onderwaterwereld. We nodigen de kinderen uit te duiken in verschillende verhalen. Dit levert veel plezier op voor de kinderen én hun ouders. We spelen verhalen, zingen liedjes en het is altijd feest!

Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen.
Datum: zondag 16 februari 2020, 15:00
Locatie: Het Badhuis, Kwerenpad 11 in Alkmaar
Kaartjes zijn €5,- p.p. (inclusief consumptie)

De voorstellingen zijn regelmatig uitverkocht, gratis reserveren via de site is aanbevolen.