ALKMAAR - In 2020 speelt papaver4kids een reeks improvisatievoorstellingen binnen het thema Onderwaterwereld. Kinderen in de leeftijd van 3-10 jaar worden tijdens de voorstelling actief uitgedaagd mee te denken en te spelen. De eerstvolgende voorstelling vindt plaats op 19 januari in Het Badhuis in Alkmaar.

Ondanks de Sinterklaas- en kerstdrukte was het de laatste keer weer erg druk in Het Badhuis in Alkmaar. De kinderen bezochten de onderwaterwereld waar piraat Paul kwam onderduiken, want hij had een schatkist gepikt. De schat bleek een banaan te zijn!
Samen met de kinderen besloop hij de badeendjes en ving ze om de kaartjes met plaatjes te bekijken. Daaruit ontstonden weer leuke nieuwe avonturen. Er werden garnalen gevangen en tent-opzet-diploma's behaald. Er werd heerlijk gespeeld, gezongen en gedanst door de spelers én de kinderen.

Peter wordt onderwaterdieren-onderzoeker.
Hoe gaat het verder? Dat zien we deze maand. Peter is onderwaterdierenonderzoeker en hij moet zich heel goed kunnen verstoppen. Maar is hij echt wel voldoende verstopt als hij voor het eerst een waterdraak tegenkomt? Samen met de kinderen bedenken de toneelspelers hoe dit verhaal zich ontwikkelt. Improvisatietheater ontstaat immers spontaan en met elkaar.

Maandelijks een nieuwe impro-voorstelling voor kinderen
Iedere derde zondag van de maand spelen de toneelspelers van Papaver4kids spetterende voorstellingen voor kinderen van 3-10 jaar. Tijdens deze voorstellingen doen de kinderen actief mee. Dat prikkelt de geest en levert veel plezier op voor de kinderen en hun ouders! Er worden verhalen gespeeld, liedjes gezongen. Het wordt altijd een feest.

Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen.
Datum: 19 januari 2020
Tijd: 15:00
Locatie: het Badhuis, Kwerenpad 11, Alkmaar

Kaartjes zijn 5 euro p.p. (inclusief consumptie)

De voorstellingen zijn regelmatig uitverkocht, gratis reserveren via de site is aanbevolen
https://www.papaver.info/papaver4kids-jan2020/