ALKMAAR - In de eerste theatersportwedstrijd van het seizoen zijn we op zoek naar jou. Want we hebben jouw hulp hard nodig! Tijdens deze wedstrijd strijden twee teams tegen elkaar. Dat doen zij door het spelen van verschillende, korte geïmproviseerde scènes. Jij als publiek bepaalt telkens waar de scènes over gaan. Dus: laat jezelf zien! Iedereen telt mee en onze spelers accepteren alles.Het publiek is regisseur In een theatersportwedstrijd spelen twee teams om en om kleine scènes op basis van suggesties uit het publiek. Geen scene is ingestudeerd en alles ontstaat op het podium. Na iedere ronde bepaalt het publiek, samen met een jury, de winnaar. Jij hebt dus de volledige controle over deze avond. Alle ingrediënten voor een absurd leuke avond.

Papaver improvisatietheater Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietoneel. De vereniging speelt regelmatig voorstellingen door heel het land. Maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Kom je ook?

Aanvang: zaterdag 12 oktober 2019, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30) locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar Kaarten: € 8.50

Meer informatie: https://www.papaver.info/laat-jezelf-zien/