EGMOND AAN ZEE - Overstappen naar de ouderenzorg? Dat kan nu een stuk makkelijker! In Egmond heeft ouderenzorgorganisatie De Zorgcirkel een opleiding opgezet waarbinnen men geheel betaald binnen 2 jaar gediplomeerd Verzorgende IG kan worden. Het werken en leren vind allemaal plaats in regio Egmond in samenwerking met ROC Kop van Noord-Holland.

“We horen vaak dat mensen meer betekenis in hun werk zoeken en wel in de zorg willen werken, maar dat dat qua salaris en opleiding niet mogelijk is. Daar spelen we op in met deze nieuwe opzet”, vertelt Joost Lammerts, regiodirecteur Egmond-Heiloo van De Zorgcirkel, enthousiast.Iedereen met een MBO 3-diploma of hoger - maakt niet uit waarin - kan de opleiding in Egmond starten. Dat kan al vanaf 28 uur, waarvan 20 uur praktijk en 8 uur les per week. “Meer werken kan ook. En al die uren, ook de lessen (naar rato) en toetsen, worden gewoon betaald!” Er is uiteraard wel een maximaal aantal deelnemers.

Kom naar de informatieavond!

Meer weten? Kom naar de informatieavond op dinsdag 9 november van 18.30 – 21.00 uur in Zorgcirkel Prins Hendrik, Voorstraat 41 in Egmond aan Zee. Meld je vrijblijvend aan via het formulier op onze website: www.zorgcirkel.nl/carriereswitch.