ALKMAAR - Outdoorpark Alkmaar is in volle voorbereiding voor het aankomende outdoorseizoen en heeft niet stilgezeten. Na een opfrisbeurt van het park en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, onthult het park nu een splinternieuw obstakel. Om dit unieke obstakel een naam te geven, organiseert Outdoorpark Alkmaar een prijsvraag met een fantastische beloning. De prijswinnaar ontvangt 4 vrijkaarten om op woensdag 21 februari vrij te klimmen tijdens de kick-off op het park. Daarna mag er aansluitend gezwommen worden bij zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie over de prijsvraag en de kick-off is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/prijsvraag.

Optimale ervaring voor bezoekers

Tom Leering, coördinator van Outdoorpark Alkmaar, is vol lof over het spectaculaire obstakel. "Jaarlijkse vernieuwing is essentieel om onze bezoekers een optimale ervaring te bieden en we waarderen de feedback van onze gasten enorm. Na grondig onderzoek zijn we trots op de onthulling van dit unieke obstakel," zegt Leering. Het veelzijdige obstakel belooft niet alleen plezier tijdens kinderfeestjes en schoolreisjes, maar zal ook worden ingezet bij teambuildingsactiviteiten waar samenwerking centraal staat.

Bedenk de naam van ons nieuwe obstakel!

Outdoorpark Alkmaar nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de prijsvraag en een creatieve naam in te sturen voor het gloednieuwe obstakel. Deelnemers maken kans op 4 vrijkaarten ter waarde van € 28,- voor een dag vol avontuur. Stuur je naam in vóór zondag 11 februari via de Facebookpagina van Outdoorpark Alkmaar of per e-mail naar outdoorpark@alkmaarsport.nl.

Leering benadrukt het interactieve aspect van de prijsvraag: "Uit alle inzendingen selecteren we de drie leukste namen. Vervolgens gaan we samen met onze bezoekers, volgers en collega's brainstormen om te bepalen welke naam het beste bij het obstakel past. Op maandag 12 februari maken we de winnaar bekend." De prijswinnaar ontvangt 4 vrijkaarten voor de kick-off van het outdoorseizoen op woensdag 21 februari. Daarna mag er aansluitend gezwommen worden bij zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie over de kick-off is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/kick-off-outdoorseizoen.