OUDORP - Behoefte aan een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij én een interessant gesprek? Iedere woensdagochtend ben je tussen 10.30 en 11.30 uur van harte welkom in de bibliotheek in Oudorp. Dé plek voor ontmoeting en een goed gesprek. Loop gezellig een keer binnen! Deelname is gratis. Iedere tweede woensdag van de maand is er een extra activiteit.

Spelletjesochtend

Woensdag 8 mei kun je meedoen aan een spelletjesochtend. Van Rummikub tot Triominos en alles wat daar tussenin zit. Meedoen is belangrijker dan winnen.... Van 10.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis, wel graag even aanmelden. De activiteit gaat door bij 5 of meer aanmeldingen.

Biebquiz

Woensdag 12 juni kun je meedoen aan een biebquiz. Afhankelijk van het aantal deelnemers speel je alleen of met een ander. Voor de winnaars is er een leuk prijsje!

Creatieve workshop 'Schilderen op Canvas'

Woensdag 10 juli kun je meedoen aan een creatieve workshop 'Schilderen op canvas' door Astrid van der Linde. Misschien heb je nog nooit een kwast aangeraakt, of ben je al een volleerd schilder, iedereen is van harte welkom! Voor materialen wordt gezorgd.

Aanmelden voor de extra activiteiten

De extra activiteiten zijn op woensdagochtend 8 mei, 12 juni en 10 juli, ook van 10.30 tot 11.30 uur. Aanmelden voor deze extra activiteiten kan op bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of op 072 – 515 66 44. Deelname is gratis. De extra activiteiten vinden doorgang bij 5 of meer aanmeldingen. Op de andere woensdagochtenden kun je vrij binnen lopen en is aanmelden niet nodig. Alle activiteiten zijn in de bibliotheek in Oudorp, Oudorperplein 23, 1823 HA in Alkmaar.