OUDORP - Openingsavond vrijdag 17 mei 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur Locatie: Vrij Zijn Theater, Madame Curiestraat 2a, 1821 BN Alkmaar

Kaarten à € 5,00 nu te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/kcw2019 P-ruimte voldoende aanwezig (o.a. Edisonweg) Alkmaarse wethouder Marcel van Zon zal om 20.00 uur het startsein geven voor het KunstCultuurWeekend 2019.

In de traditie van de afgelopen jaren zal hij dat doen door op een leeg schildersdoek de eerste verfstreken te zetten van wat moet leiden tot iets moois. Daarna mogen alle bezoekers (als ze dat willen) in de loop van de avond ook een bijdrage leveren aan het schilderij, zodat aan het einde van de avond een uniek KCW2019-schilderij is ontstaan! De muziek op deze avond wordt verzorgd door de KCW-band. Een 5 p. band (incl. zangeres) van allround muzikanten. Door de grote hoeveelheid ervaring die elk bandlid heeft, zal deze band de perfecte begeleiding zijn voor deze dansavond.

Vrij Zijn Theater zal omgetoverd worden tot een gezellig danspaleis, waar het goed toeven is! Vorig jaar was het heel gezellig en wij weten zeker dat het dit jaar nog gezelliger wordt als u ook komt.