ALKMAAR - Dinsdag 9 mei van 17.00 tot 18.00 uur is de feestelijke opening van alweer de elfde tentoonstelling van kunst, gemaakt door kinderen van de buitenschoolse opvang De Kinderkamer. Deze editie heeft als thema ‘Beroepen’. De tentoonstelling is in het Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar Oost, Merwedestraat 4.


Onthulling

Alkmaar’s kinderburgemeester Miya Scheltinga onthult samen met de kinderen de kunstwerken. Het Centrum voor Jeugd en Gezin en De Kinderkamer nodigen iedereen van harte uit voor de opening van de tentoonstelling.

Wie niet in de gelegenheid is de opening bij te wonen, kan elke maandag tot en met vrijdag binnenlopen om de kunst te komen bezichtigen, Merwedestraat 4 in Alkmaar.

CJG
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is de plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien. Naast deze locatie in Alkmaar Oost, zijn er locaties in Noord (gevestigd in de Mare Nostrum, Arubastraat 2), in Zuid (Van Alphenstraat 9), in Graft-De Rijp (gevestigd in De Pauw in De Rijp, Jan Ploegerlaan 1d) en in Stompetoren (Schermeerstraat 9).