ALKMAAR - Op zaterdag 20 augustus houdt SeniorWeb Alkmaar open huis in de Bibliotheek Kennemerwaard, vestiging De Mare, Laan van Straatsburg 2, 1826 BZ Alkmaar. Van 11.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom om kennis te nemen van ons aanbod. Seniorweb Alkmaar Op 3 juli 1998 is SeniorWeb Alkmaar opgericht als stichting te Alkmaar en is aangesloten als leslocatie bij de landelijke vereniging SeniorWeb.

SeniorWeb Alkmaar geeft cursussen op het gebied van internet en onderricht in het gebruik van daarvoor bestemde apparatuur. Al vanaf de oprichting ondersteunen wij senioren bij het gebruik van computers, tablets en smartphones. Alle activiteiten worden op ideële basis verzorgd door vrijwilligers in Alkmaar. De essentie van SeniorWeb Alkmaar is het overdragen van kennis. Kennis die u nodig heeft om te kunnen genieten van uw PC, smartphone en tablet.

Cursussen
Tevens organiseren wij in ons cursusseizoen (van september tot eind april) regelmatig themamiddagen en workshops. Voor vragen over cursussen en overige activiteiten zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur, telefoon:06 - 12 43 78 50 of per e-mail: cursus@seniorweb-alkmaar.nl .

Op onze website www.seniorweb-alkmaar.nl vindt u in het hoofdmenu onder "Cursusaanbod" ons actuele cursusprogramma. SeniorWeb Alkmaar: voor senioren door senioren.