ALKMAAR - Op zaterdag 3 augustus organiseert de Kunstschool een informatiemiddag in de Ateliers van Artiance. Om te ontdekken of dit iets voor jou is, kun je deze middag tussen 13.00-17.00 uur meedoen met gratis workshops, een expositie bezichtigen en kennis maken met docenten en deelnemers.

Artiance Speciaal is een vierjarige kunstscholing/dagbesteding voor talentvolle en gemotiveerde jonge mensen vanaf 18 jaar. Wij bieden jongeren en volwassenen een plek aan waar ze leren vertrouwen op hun eigenheid en hun bijzondere talent binnen de wereld; waar ze zich kunnen en durven ontwikkelen. De vierjarige scholing wordt gegeven in een kleine groep, door professionele kunstenaars met ervaring en opleiding in de zorg. Voor deelname is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Allerlei beeldende technieken zoals schilderen, grafiek, fotografie, beeldhouwen en keramiek komen aan bod, maar ook bijvoorbeeld presentatie van het werk, keuzes maken, samenwerken en zelfstandig in een atelier werken.

Heb je talent in beeldende vakken en wil je weten of de Kunstschool Artiance Speciaal iets voor jou kan betekenen? Kom dan op 3 augustus naar de Ateliers van Artiance. Deze middag vertellen deelnemers hun ervaringen met de 4-jarige kunstscholing. Er worden korte workshops gegeven door docenten en deelnemers van de Kunstschool. Uiteraard is er ook een expositie ingericht met werken van studenten uit het eerste en derde jaar en van kunstenaars uit het werkatelier.

Locatie: Ateliers van Artiance.
Dag & Tijd: Zaterdag 3 augustus 13:00 tot 17:00 uur

Informatie: www.artiance.nl
Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3 1811 KE Alkmaar.