DE RIJP - Na een maandenlange stilte, pakt ook Cartouche de draad weer op. De organisator van voorstellingen in de Grote Kerk in De Rijp had bij de start van de Corona-crisis in maart eigenlijk het programma al rond voor het nieuwe seizoen. Alleen hoe organiseer je als vrijwilliger een veilige omgeving voor publiek, artiest en de mede-vrijwilligers…… De artiesten zijn in ieder geval dolblij als er weer een beetje brood op de plank komt en hoe fijn is het als je dichtbij huis veilig naar een voorstelling kan gaan……eindelijk.

Op 5 september start Cartouche met een eerste voorstelling, op anderhalve meter. Dus weinig mensen in de kerk per voorstelling. De artiesten zijn in ieder geval zeer verheugd. Cartouche begint komend seizoen met twee voorstellingen op één avond. De vroege voorstelling start om 19.30 uur en de late om 21.15 uur. Afhankelijk van de situatie evalueert Cartouche (en management van artiest), in de loop van het theater-seizoen hoe lang ze deze speciale duo-voorstellingen blijft organiseren. Misschien wordt op een gegeven moment alles weer normaal.

Welke artiesten komen naar De Rijp?
5 september komen de Belgische Micheline van Hautem en Erwin van Ligten met een ode aan Ramses Shaffy
10 oktober is de uitgestelde voorstelling met Mike Boddé, Sterre Konijn en Merel Vercammen
7 november komen Esther Groenenberg & band met Back to the Garden, een tribute aan de jaren 70
En in 2021: de uitgestelde voorstelling van Gerard Alderliefse & Friends, Tess & les Moutons (Voyages et Chansons), Carel Kraayenhof, Leonie Jansen en Jeroen van Veen (Brakland) en als laatste Cor Bakker en Sjors van der Panne.

Binnenkort komt Cartouche met meer informatie over de kaartverkoop per voorstelling.