ALKMAAR – Voor de Breek is een maandelijkse bijeenkomst, speciaal voor mantelzorgers én hun naaste. Veel mantelzorgers gaan er minder op uit met hun naaste, want het is vaak zo’n ‘gedoe’. Met Voor de Breek hebben mantelzorgers weer eens een uitje samen met hun naaste. Dat zorgt er ook voor dat de mantelzorger even uit de rol van verzorger stapt en weer gewoon partner of kind is van hun naaste. Mantelzorgers uit de regio Alkmaar melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl, 085 – 018 38 90 of rechtstreeks bij Buurthuis De Wachter via info@het-schermereiland.nl


Voor de Breek start op woensdag 29 november om 10.00 uur en is om 12.00 uur weer afgelopen. Iedere bijeenkomst wordt geleid door Monique Verwijmeren, sociaal cultureel werker bij Buurthuis de Wachter. Het adres van De Wachter is Oudorperdijkje 65 in Alkmaar.

Ontspanning

Ontspanning is juist voor mantelzorgers erg belangrijk. Deze Voor de Breek staat daarom geheel in het teken van ontspanning. Er is een massagestoel, een handbadje en mantelzorgers mogen, als zij dit willen een kleurtje op hun nagels laten zetten. Dit alles onder begeleiding van een ontspannen muziekje en heerlijke geuren.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 085 – 018 38 90 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.