ALKMAAR - Only for Men opent medio oktober 2019 de deuren van een geheel nieuwe winkel in Alkmaar. De vestiging in Alkmaar wordt de zeventiende en tevens grootste Only for Men winkel van Nederland. Het pand heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 1.500 virkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen.


Landelijke dekking
De succesvolle Nederlandse mannenmodewinkel Only for Men blijft groeien. Daarbij wordt continu gekeken naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen. Only for Men is momenteel vooral zichtbaar in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. In september wordt de zestiende winkel in Almere geopend en met de winkel in Alkmaar stijgt het aantal naar zeventien winkels.

Grootste winkel ooit met een totaalconcept voor mannen
Met de grootste oppervlakte ooit wordt het totaalconcept voor mannen meer dan duidelijk zichtbaar in de nieuwe winkel. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden. Daarnaast vind je in de nieuwe winkel een barbier, een extra groot horecagedeelte, een grote boekenafdeling met échte mannenboeken en een atelier. Ook aan de kassa is gedacht, klanten willen namelijk geen lange rijen. Daarom zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken. Tot slot zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

Winkelen moet een uitje worden
In de nieuwe winkel in Alkmaar komt een personal shoppingconcept. Klanten kunnen hier kosteloos terecht voor personal shopping. Je wordt (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Je kunt gewoon naar de nieuwe winkel komen, persoonlijk advies krijgen, genieten van een drankje en zelfs tegen vrienden racen in ‘playseats’. Winkelen moet op deze manier écht een uitje worden voor de klant.

Ringers Winkelcentrum
De nieuwe winkel zal gevestigd zijn in Ringers Winkelcentrum. Het complex bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Parkeren kan in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar. Op dit moment wordt het winkelcentrum uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met deze toevoeging wordt het horeca- en winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening uitgebreid.

Adres: Noorderkade 172, 1823 CJ Alkmaar