ALKMAAR- Dit jaar worden ze weer gebakken. De overheerlijke oliebollen van scoutinggroep de Geuzen uit Alkmaar. Een gezellige scoutinggroep die met elkaar jaarlijks samenwerkt om de smaakvolle oliebollen te bakken, verkopen en bezorgen. Net als voorgaande jaren, werkt iedereen met hart en ziel aan de bollen, van de bereiding tot de bezorging bij u thuis.

Zaterdag 29 december om 4 uur ’s morgens beginnen de vrijwilligers met het bakken van 20.000 oliebollen. De actie loopt al vanaf 1958 en is een traditie geworden. Meer dan 100 vrijwilligers zijn deze dag in touw om 20.000 overheerlijke oliebollen te bakken en te bezorgen. Dat betekent vroeg op om oliebollen in onze professionele bakkerij te bakken en vers te bezorgen. De opbrengst gebruiken we voor een nieuwe keuken in het clubhuis.

Blijft u liever thuis?
Dat komt goed uit. Onze scouts komen vanaf 6 december langs de deur om de oliebollen te verkopen. De Geuzen gaan mee met hun tijd, u kunt ook bestellen via onze website. Zo hoeft u de overheerlijke Geuzenbollen met Oud en Nieuw niet missen.

Tot en met 29 december 22 uur kunt u de oliebollen bestellen op oliebol.de-geuzen.nl en telefonisch op 06 17 381 856. De oliebollen kosten €6,- per zak van 10 bollen, met of zonder rozijnen naar keuze. Uw bollen worden bezorgd op maandag 31 december tussen 10.00 en 16.00 uur.

Bedrijven kunnen bij ons bestellen via bovenstaande website en telefoonnummer. De oliebollen worden speciaal op zaterdag 29 december en maandag 31 december op een afgesproken tijd bezorgd met poedersuiker.

Vergeten te bestellen?
Op 29, 30 en 31 december zijn de oliebollen te koop bij onze verkooppunten in Alkmaar: ingang NoorderArcade, ons clubhuis aan het Honkpad in Alkmaar Hoefplan en in Egmond aan Zee bij ijswinkel Pravesani in de Voorstraat.