ALKMAAR - Kinderplezier op 11 november met de Online Sint Maarten Kinder Bingo. De lichtjes mogen branden tijdens Sint Maarten. Maar zingend langs de huizen met een lampion om snoep te scoren? Helaas, dit jaar zal dat niet lukken.


Om alle kindjes uit Alkmaar toch nog een leuke avond te bezorgen organiseert Stadsstrand De Kade i.s.m. het uitjesbureau Uitjes en Eten een hartstikke gaaf alternatief voor alle Alkmaarse kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Online Bingo spelen, zakje snoep erbij en de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen. Heb je BINGO, dan bel je (of je mama of papa) razendsnel naar de studio en kom je wellicht live in de uitzending. Hoe leuk kan het zijn!

De kindvriendelijke plaatjes bingo wordt live enthousiast gepresenteerd en online gestreamd vanuit het Stadsstrand De Kade. Ieder deelnemend kind krijgt een zakje snoep en speelt 2 rondes mee.

Hoe doe je mee? De inschrijving sluit 11 november om 11:00 uur. Inschrijven en meer info via www.stadsstranddekade.nl. De kosten bedragen € 3,50 per kind.

Alle Alkmaarse kinderen spelen op 11 maart bingo, bingo bingo.