ALKMAAR - Kunstschool Artiance Speciaal is een dagbesteding voor jonge mensen vanaf 18 jaar. Bij Artiance Speciaal zijn verschillende doelgroepen werkzaam. Mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, autisme of psychische problematiek kunnen terecht bij ons. De belangrijkste voorwaarde is de motivatie en behoefte om jezelf te ontwikkelen in de beeldende kunst.

Traditiegetrouw houdt de Kunstschool eind februari altijd een eindexpositie. Vierdejaars leerlingen ronden hun scholing af met een eindproject, tweedejaars leerlingen laten zien wat ze geleerd en gemaakt hebben en de kunstenaars van het werkatelier exposeren hun meest recente werk.

Helaas kon een fysieke expositie niet plaatsvinden dit jaar en is er gekozen voor een mooie oplossing; een online expositie voor de Kunstschool. Met trots presenteert de Kunstschool zichzelf en haar creatieve deelnemers.
De expositie en de makers presenteren zich via onderstaande link:
https://expositie-kunstschool-artiance.jimdosite.com/

Kunstschool Artiance Speciaal is een dagbesteding bestaande uit een vierjarige kunstscholing en een werkatelier. We begeleiden gemotiveerde mensen vanaf 18 jaar in hun creatieve en persoonlijke ontwikkeling.

Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kunstschool Artiance - Artiance