ALKMAAR - In de bibliotheek van Alkmaar De Mare is op zaterdagmiddag 21 september een informatieve bijeenkomst over stress. Een beetje stress is niet erg, maar wat kun je doen als je je continu gestrest voelt? Hoe kom je dan weer meer in balans? En hoe voorkom je dat je in een burn out terecht komt? Eline van der Wal vertelt hoe je stress beheersbaar kunt houden.

Minder last van stress
De productiedruk is enorm, iedereen heeft veel aan zijn hoofd. Veel mensen ervaren stressklachten in deze hectische maatschappij. Stress kan soms hoog oplopen. Als je niet voldoende de stress onder controle kunt houden en tussendoor tot rust komt kan uiteindelijk een burn-out het gevolg zijn. Wat kun je zelf doen, om stress beheersbaar te houden, voldoende te ontspannen en lekker in je vel te zitten? Bij deze presentatie geeft Eline van der Wal tips en uitleg om minder last te krijgen van stress. Deze presentatie wordt je aangeboden door: www.praktijkelinevanderwal.nl.

Aanmelden
Nieuwsgierig of meer weten? Je bent van harte welkom op zaterdag 21 september in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar De Mare, Laan van Straatsburg 2. De bijeenkomst begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.