ALKMAAR - Olympia ondernemer Kenan Yurdakadim verhuist vandaag zijn vestiging van Heerhugowaard naar het centrum van Alkmaar. Met deze stap wil de arbeidsbemiddelaar zijn verbindende rol tussen werknemers en werkgevers voor de regio Groot Alkmaar voortzetten en uitbreiden.

Yurdakadim viert ook zijn jubileum: 20 jaar geleden opende hij vestiging Heerhugowaard, de eerste Olympia vestiging in Noord-Holland. In 2019 voegde de ondernemer de omgeving Alkmaar toe aan zijn werkgebied en bleef opereren vanuit Heerhugowaard. Zijn werkgebied en team zijn inmiddels flink gegroeid: Olympia Heerhugowaard en Alkmaar biedt betekenisvol werk aan vele flexkrachten. Yurdakadim en zijn collega’s kenmerken zich door hun betrokkenheid bij het welzijn en werkgeluk van iedere flexkracht.

Yurdakadim keert met zijn Olympia vestiging terug naar de plek waar hij als kind graag kwam: het voormalige buurthuis aan de Geesterweg in Alkmaar. Hier ontmoetten vanaf de zestiger jaren gastarbeiders uit onder andere Spanje, Italië en Turkije elkaar. “Vanuit onze nieuwe vestiging bundelen we de krachten van Heerhugowaard en Alkmaar. Hiermee kunnen we nog meer verschil maken voor werkgevers en werknemers in deze regio. Wat ons onderscheidt van andere arbeidsbemiddelaars? Wij kijken naar de persoon in plaats van het cv. Wat zijn iemands drijfveren? In een Gesprek van betekenis met onze kandidaten achterhalen we waar hij of zij gelukkig van wordt. Hierdoor ontstaat een duurzame match,” vertelt Yurdakadim.