Onder het motto: "Meer Muziek in de Wijk", organiseert Wijkcentrum De Oever aan de Amstelstraat 1 in de wijk Oudorp elke maand matinee-concerten. Ditmaal twee keer! Op zondag 5 november en zondag 26 november bent u van harte welkom om te genieten van Jazzmuziek!

Op zondag 5 november kunt u met plezier kijken en luisteren naar ‘The Modern Fish Quartet’. De band ‘The Modern Fish Quartet’ is al jaren te zien en horen op de Nederlandse jazzpodia onder de voormalige naam ‘All that Jazz’. De groep bestaat uit Paulus Vis (fluiten en sopraansax), Dirk Scholten (bas), Henk Engelgeer (piano) en Ab Helsloot (drums en percussie).

Op zondag 26 november is er een Latin-jazz thema ‘ The Woodwind Jazz Collection’. Muziek uit de ondergrondse jazzclubs van New York van de jaren ’20 en ’30 met diverse jazzstijlen. Deze formatie, bestaande uit Jasper van der Molen (piano), Jeroen Lely (contrabas), Jeroen Sonbaar (drums) en Paulus Vis (fluit en sopraansax), staat garant voor zeer swingende en spontane jazz.

Met genoegen kunnen muziekliefhebbers uit de wijk elkaar ontmoeten onder het genot van een glaasje. Tijdens deze editie is er ook gelegenheid voor gastzangers om hun muzikale steentje bij te dragen en natuurlijk een dansje te wagen op de swingende muziek.

Het muziekcafé is geopend van 14:30 tot 18:00 uur en de entree is gratis.
Meer informatie vindt u op www.de-oever.nl.