ALKMAAR - Tijdens Nieuwe Smakers beleef je middels een tour, dwars door de HAL25 haar ruige gronden, drie korte voorstellingen van jonge podiumkunstenaars en theatermakers. In een tour van ongeveer een uur nemen deze drie makers je mee in hun zeer verschillende theatrale belevingswereld.

Nieuwe Smakers biedt jonge makers een platform voor experiment en uitdaging en de bezoeker een proefje van de toekomst van de podiumkunsten. Zo wordt de industriële HAL het podium waar dingen kunnen ontstaan die in een gewoon theater niet altijd kunnen.

Verrijk op 21 juli je culturele smaakpalet met de volgende makers:

In ' a portrait of you’ neemt mime performer en maker Charlotte Gillain je mee op een multidisciplinaire zoektocht door geheugen, in visuele en fysieke vorm.

In Elbow Room stap je met regisseuse Chloe Harris in een eenzame wereld waar de grenzen tussen leven en dood vervagen en beleef je een auditieve theatrale ervaring die tegen de grenzen van het vertellen aanschuurt.

‘Balance Your Hormones, Bitch’ is gemaakt door een multidisciplinair collectief studenten van de HKU en is een punk opera met een kritische noot die wordt gezongen, gespeeld, bedanst en begeerd.

Boek je tour voor 13.00, 15.00 of 16.30 uur via deze link!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Hollandse Luchten en Victoriefonds.Wat: Nieuwe Smakers - Een proeverij van podiumkunsten

Waar: HAL 25 - Pettemerstraat 15 1823 CW Alkmaar

Wanneer: zondag 21 juli tussen 13.00 en 18.00

Website: https://hal25.nl/events/nieuwe-smakers/

Tickets: budget ticket €7,50 | regular ticket €12,50