ALKMAAR - Vanaf zaterdag 8 juni gaat TAQA Theater De Vest weer naar buiten. Op die datum start in park De Rekerhout in Alkmaar Noord een nieuwe editie van Zomer in De Mare. Een gratis toegankelijk feest voor jong en oud met van 8 t/m 23 juni op de zaterdagen en zondagen straattheater en vele doe- en beleefactiviteiten. Kom met de hele familie, neem een picknickmandje mee of schuif aan bij VERS Eten & Drinken!

Hakim, circus, dans en acrobatiek
Op zaterdag 8, 15 en 22 juni kun je van 15.00 tot 18.00 uur genieten van prachtige acrobatiek van nationale én internationale artiesten. Laat je verrassen door Hakim, de veelzijdige theaterartiest en mimespeler uit Sesamstraat. Beleef een energieke dansvoorstelling van De Arnhemse Meisjes of sla steil achterover bij spannende acts met bijlwerpers, pingpongballen, Chinese paaltechniek of salto’s op een springplank.

Maak het schilderij van je leven
Elke zaterdagmiddag zijn ook kunstenares Inez Muhren en De Binnenlopers van de bibliotheek in De Rekerhout aanwezig om samen met jou het schilderij van je leven te maken.

Zwevende stuntvrouwen, poppentheater en knotsgekke kapsels
Ga jij voor circus, acrobatiek of wonderbaarlijke vliegmachines? Kom dan op zondag 9, 16 of 23 juni tussen 13.00 en 17.00 uur naar park De Rekerhout voor een programma bomvol prachtige nationale en internationale acts. Je kunt ook zelf meedoen! Zet eens een stap in het onbekende op het BlindeBloteVoetenPad of neem plaats in de kappersstoel van wacko kapsalon

Quoi?fuur! Ook kunnen kinderen losgaan tijdens Het Kleurfeest, een muzikaal kleurfestijn voor alle leeftijden.

Meer informatie
Zomer in De Mare is een gratis toegankelijk festival in park De Rekerhout in Alkmaar Noord (bij Winkelcentrum De Mare). Het festival vindt plaats op de zaterdagen en zondagen van 8 t/m 23 juni. Meer informatie: www.zomerindemare.nl