ALKMAAR - In een wereld waar bewustzijn, duurzaamheid en recycling centraal staan is Alkmaar een duurzame hair & brow salon rijker geworden.

Op zaterdag 25 januari. vond de feestelijke officiële opening van Atelier Puur-Haar plaats. Klanten en geïnteresseerden konden hier, onder het genot van een drankje en een hapje, kennismaken met de nieuwe salon en haar duurzame producten. “Ik vind het belangrijk dat mijn salon staat voor de beste kwaliteit en daarnaast ook meedenkt met de wereld om zich heen. Dit houdt in dat we aandacht hebben voor de meest duurzame oplossingen in het kappersvak. De producten die wij gebruiken zijn hoogwaardige biologische producten die niet alleen voor het beste resultaat zorgen, maar ook minst belastend zijn voor mens, dier en milieu” aldus eigenaresse Denise Ruiter.

De salon is te vinden in het bijzondere, innovatieve en groene verzamelgebouw “De Ondernemerstuin” aan de Berenkoog 35 te Alkmaar. Benieuwd naar de kapsalon? Loop gerust een keer binnen of kijk voor meer informatie op www.atelierpuurhaar.nl.