ALKMAAR - Sport Vitaal start maandag 19 oktober met nieuwe ‘Outdoor 50+’ beweeggroepen in Alkmaar. Wekelijks worden op vier locaties in Alkmaarse parken buiten-beweeglessen aangeboden, zowel in de middag als in de avond. Deelnemers schaffen een strippenkaart aan en doen voor € 40,- acht keer mee. De eerste les is gratis, en kan gereserveerd worden via sportvitaal@alkmaarsport.nl of 06-28510517.

Sport Vitaal is de sportafdeling van Alkmaar Sport die zich met haar sportaanbod richt op de Alkmaarse 50+’er. Voor alle leeftijden, maar zeker ook voor deze leeftijdsgroep, geldt dat fit zijn én blijven belangrijk is. Wekelijks bewegen kan hieraan bijdragen. De nieuwe ‘Outdoor 50+’ groepen sporten samen veilig in de buitenlucht, waarbij wordt gewerkt aan spierontwikkeling, balans en uithoudingsvermogen. Iedereen van 50 jaar en ouder kan meedoen, ongeacht niveau of conditie.

Op maandag (12.30 u) start de les in de Beweegtuin in de Muiderwaard, op dinsdag (19.00 u) in Park Rekerhout (verzamelen voor scouting Dirk Duyvel), op woensdag (19.00 u) in Park de Hout (verzamelpunt Bloemenklok) en op vrijdag (12.30 u) naast Sportcomplex Oosterhout (verzamelpunt hoofdingang). Met de strippenkaart, die drie maanden geldig is, kan men ook meerdere keren per week sporten.

Aanmelden voor een proefles kan via sportvitaal@alkmaarsport.nl of 06-28510517. Meer details over de nieuwe lessen vindt u op www.alkmaarsport.nl/outdoor50.