OUDORP - De nieuwbouw van Revalidatiecentrum Magentazorg aan de Jupiterlaan in Oudorp is opgeleverd. Woensdag 27 juli hebben bestuur en directie van Magentazorg de sleutel van het nieuwe pand ontvangen. Deze belangrijke en mooie mijlpaal werd samen met onder meer aannemer De Geus Bouw en installateur Schulte & Lestraden gevierd.

Revalidatiecentrum passend bij deze tijd
De afgelopen anderhalf jaar is door diverse partijen hard gewerkt om het nieuwe Revalidatiecentrum Magentazorg te realiseren met een prachtig gebouw als resultaat. Het energie neutrale pand biedt ruimte aan 82 eenpersoonskamers waar met name oudere cliënten uit de regio tijdelijk verblijven en revalideren. Op de nieuwe locatie wordt straks ook dagbesteding en eerstelijnsbehandeling aangeboden. Met een restaurant en gratis parkeergelegenheid biedt de nieuwbouw alle voorzieningen voor een prettige en moderne herstelomgeving.

Planning
De komende maanden gaat Magentazorg het gebouw verder inrichten met domotica en verschillende e-health toepassingen waaronder smart televisies en virtueel fietsen. Op dinsdag 8 november zal het nieuwe gebouw door revalidanten en medewerkers worden betrokken. Het oude gebouw zal vanaf december in enkele maanden worden gesloopt. Naar verwachting zal de gehele inrichting rondom de locatie en de oefentuin met terras in de zomer van 2023 gereed zijn. Revalidanten en medewerkers kijken uit naar een aangename verblijfs- en fijne werkomgeving in het nieuwe revalidatiecentrum.