ALKMAAR - In het weekend van 30 en 31 oktober gaat Theater De Vest naar buiten en presenteren zes theatermakers unieke, theatrale wandelingen in de binnenstad van Alkmaar. Volg bijvoorbeeld de route die je tranen droogt, of het pad dat je oren opent of je laat omdenken.

Wandel mee en sta stil, in een vertrouwde omgeving die je op een andere manier zult beleven. Theater is de stad, de stad is het theater! De stad die we met z’n allen gemaakt hebben en misschien wel met z’n allen kunnen verbeteren.

Kies een route
Kies een van de zes routes en jouw gewenste dag en tijdstip. Ben je een echte wandelaar en ben je nieuwsgierig hoe verschillende makers de stad benaderen? Dan kun je natuurlijk ook meerdere routes per dag wandelen. De wandelingen duren ongeveer een uur en zijn gemiddeld 3 km lang. Je kunt vertrekken vanaf Theater De Vest. Een Coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Let op de mogelijke benodigdheden voor jouw specifieke route. Kaartjes kosten € 6,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen incl. drankje. Voor kinderen vanaf 7 jaar is de route van Chris Saris een aanrader: De Onthaasting.

Vest door de Stad is het coronaproof alternatief voor Vest in de Stad, het festival dat eens per jaar in de winkels van de binnenstad werd gehouden.