ALKMAAR - In de week van 6 t/m 14 november bieden de gemeente Alkmaar en diverse Alkmaarse organisaties en bedrijven de vrijwilligers allerlei leuke dingen aan als bedankje voor hun enthousiasme, tijd en toewijding. Zonder hun inzet zou Alkmaar er heel anders uitzien. Een stuk minder sociaal en vooral nogal saai. Zij maken echt het verschil! Een schouderklopje en een bedankje hebben de vrijwilligers dan ook zeker verdiend.

Ben jij een vrijwilliger, die zich inzet voor de Alkmaarse samenleving? Dan kun je vanaf maandag 4 oktober om 10.00 uur tot en met uiterlijk donderdag 21 oktober inschrijven voor één van de vele bedankjes. Je kunt kiezen uit leuke activiteiten zoals een stadswandeling, rondleidingen bij onder andere AZ en de Grote Kerk, bezoeken aan diverse musea, dansworkshops, sportclinics, bonnen, pakketjes, een lunch met de burgemeester en nog veel meer. Inschrijving gaat volgens het principe ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want op is op!

‘Alkmaar Bedankt’ wordt georganiseerd door Team Vrijwillig in samenwerking met Stichting De Waaier namens de gemeente Alkmaar


ALKMAAR BEDANKT
6 t/m 14 november 2021
Inschrijfperiode: 4 oktober 10.00 uur t/m uiterlijk 21 oktober
www.alkmaarbedankt.nl