OTERLEEK/URSEM - De provincie Noord-Holland vernieuwt het asfalt op de Huijgendijk (N508) tussen de Polderweg in Oterleek en de Drechterlandsedijk in Ursem.


Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de Huijgendijk (N508) in beide richtingen afgesloten van dinsdag 11 mei vanaf 15.00 uur ’s middags tot woensdagochtend 12 mei 5.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid.

Omleiding
Het verkeer richting Heerhugowaard wordt via de N242 omgeleid. Het verkeer van en naar Rustenburg (noord) rijdt via de Rustenburgerweg en Oostdijk, en vice versa. Het verkeer richting de oostkant van Rustenburg wordt via de Rustenburgerdijk, Schermerdijk en Drechterlandsedijk, en vice versa geleid. Voor bussen en nood-en hulpdiensten is de Huijgendijk (N508) toegankelijk tijdens de werkzaamheden.

Eenrichtingsverkeer Noordschermerdijk
Op de Noordschermerdijk tussen Oterleek en Rustenburg wordt tijdens de werkzaamheden tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld, in de rijrichting west (vanaf de Oterlekerweg) naar oost.

Werkzaamheden
In één dag vernieuwt de gebiedsaannemer BAM/Engie/Krinkels, in opdracht van de provincie Noord-Holland, het asfalt en brengt opnieuw belijning aan op het wegdek van de Huijgendijk (N508).

Meer informatie
Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Volg dan de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).