ALKMAAR - Just Brands laat met lokale actie zien dat je trots op je stad mag zijn. Om het lokale karakter van de eigen store te benadrukken presenteert Just Brands met trots de tweede generatie Just Brands City Tees! In een nieuwe kleur en een nieuwe fit, maar met het vertrouwde PME Legend logo en het wapen van de stad waar een Just Brands Store is gevestigd.

Collectors item
Vanaf 21 september aanstaande ontvangt elke klant een gratis City Tee bij besteding vanaf €99.
De shirts zijn niet online en los te koop, maar alleen verkrijgbaar bij de Just Brands Stores in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer. Door de limited editions is de City Tee een echt collectors item voor mensen die trots zijn op hun stad. De nieuwe City Tee zal vanuit Just Brands onder de aandacht worden gebracht via verschillende media, onze mensen op de winkelvloer en een aantal bekende Nederlandse ambassadeurs. De actie loopt zolang de voorraad strekt.


Over Just Brands
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In het hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van de merken PME Legend, Vanguard en Cast Iron. Met 6 PME Legend Stores en in de Benelux 1500 verkooppunten, waaronder een tiental eigen Just Brands stores. De Just Brands company culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel. Waarbij het bedrijf zich richt op de lange termijn, met hoge ethische standaarden, eerlijke productiemethoden en respect voor het milieu.