ALKMAAR - Op zaterdag 17 en zondag 18 september pakt Kansino in samenwerking met AZ uit voor AZ-fans. Het hele weekend staat in teken van de kraker AZ tegen Ajax die op zondag plaatsvindt in de thuisbasis van de Alkmaarse voetbalclub. Dit betreft een Dug-out op het Waagplein, een fotomoment met AZ-spelers, een stadionquiz en een vuurwerkshow. Acht fans maken kans op de hoofdprijs: een plaats in de dug-out tijdens de wedstrijd.

Win dug-out


De dag vóór de wedstrijd is op het Waagplein in Alkmaar de 'Win dug-out' te vinden. Via het scannen van een QR-code maken deelnemers kans op twee van de acht beschikbare plaatsen in de dug-out van wedstrijdsponsor Kansino. Fans krijgen de mogelijkheid om de wedstrijd live vanaf de zijlijn mee te maken. Daarnaast kunnen zij een foto maken in de dug-out op het Waagplein en hiermee kans maken op het nieuwe uitshirt van AZ. Deze zaterdag zullen twee spelers aanwezig zijn om de achterban te verwelkomen.

Prematch show

Op zondag 18 september vindt de wedstrijd AZ-Ajax plaats in het AFAS-stadion. Om verder in te spelen op de beleving van het publiek worden fans voor aanvang van de wedstrijd opgewarmd met een heuse prematch show inclusief stadion DJ, een vuurwerkshow en nieuwe elementen op het veld.

Eerste stadionquiz

Tijdens de rust wordt voor de eerste keer een interactieve stadionquiz gelanceerd. Deelnemers maken wederom kans op zogenoemde 'money can't buy' prijzen. Hieronder vallen het meereizen met een Conference League wedstrijd van AZ, een gesigneerd wedstrijdshirt of een Meet & Greet met de Man of the Match. Deze prijzen worden medemogelijk gemaakt door hoofdpartner Kansino.