ALKMAAR - Op 17 maart speelt Papaver4kids een voorstelling vol dromen voor kinderen. In pyjama gaan de spelers mét de kinderen op zoek naar de mooiste dromen. De kinderen mogen hun knuffels meenemen en meehelpen bij het vangen van speciale dromen.

Papaver4kids verzorgt al meer dan tien jaar prachtige voorstellingen vanuit het niets. Door te improviseren en de ideeën van het publiek te gebruiken ontstaat er elk optreden weer een nieuw spannend verhaal! Pratende beren, zoekende prinsessen, aardige boeken en superhelden, het komt allemaal voorbij. De muziek wordt verzorgd door een fantastische muzikant. Dit seizoen speelt de theatergroep voor het eerst in de Wijkboerderij d’Oosterhout. Een droomlocatie!

Ben je tussen de 4 en de 9 jaar? Dan kun je in je pyjama met je lievelingsknuffel komen meedoen in de voorstelling op zondag 17 maart. We spelen in de Wijkboerderij aan de Vondelstraat 31 in Alkmaar. Je komt zitten op een kussentje en mag met ons meedoen. Wij nemen je mee naar spannende dromen waarin op het eind altijd goed komt!

Een kaartje per kind kost €5,- (+ limonade) en begeleiders mogen GRATIS mee!
Reserveren kan via het reserveringsformulier, zie www.papaver.info/voorstellingen
De voorstellingen zijn op elke derde zondag van de maand, kijk op de site voor de data tot en met april 2019