SCHAGEN - Onlangs is Mulder autoverhuur & leasing verkozen tot Huurtopper van 2019!
De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de titel: beste verhuurbedrijf van Nederland.
In 2019 zijn er van de 1200 verhuurbedrijven in totaal 32 bedrijven verkozen tot Huurtopper.


De winnende verhuurbedrijven zijn actief binnen verschillende branches. Van auto’s, aanhangwagens, gereedschap en machines tot opslagruimten, kleding en party-artikelen.De bijbehorende award voor de 6e plaats werd in ontvangst genomen door eigenaar Peter Mulder.

"Wij zijn aangenaam verrast dat we verkozen zijn tot Huurtopper 2019. Deze award is een erkenning voor onze activiteiten. Ook dit jaar hebben we er weer hard aan gewerkt om zoveel mogelijk beoordelingen te verzamelen. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en dat huurders blij zijn met ons.

Ik wil dan ook al mijn klanten bedanken die de moeite heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Zonder hun goede beoordelingen hadden we dit goede resultaat niet kunnen bereiken"

Over huurtoppers
De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland.
De Huurtopper award is een initiatief van vergelijksplatform Huren.nl.De huurtopperaward wordt gebruikt door Huren.nl om de beste verhuurbedrijven in het zonnetje te zettenOp Huren.nl kan de consument eenvoudig zien welke verhuurders in de buurt het gewenste product hebben én voor welke prijs het artikel te huren is.De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders.

Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen en het gemiddelde cijfer. Bij meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 wordt men geselecteerd voor de Huurtopper award. Mulder autoverhuur & leasing kwam goed uit deze beoordelingen naar voren: over 2019 werd een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,3 gescoord!De winnaars krijgen, naast meer naamsbekendheid en online aandacht, ook een jaar lang de titel; Huurtopper van 2019!

Mulder autoverhuur & leasing
Halerweg 2
1742NG Schagen
072-2029056

Of
Koelmalaan 350
Unit B.05
1812PS Alkmaar
072-2029056