ALKMAAR - Altijd al harmonica willen spelen , maar het kwam er nooit van? Grijp dan nu de kans. Alkmaar Bluesexpress organiseert vooraf aan het gratis bluesfestival op zaterdag 28 september een stoomcursus mondharmonica. Binnen 15 minuten al speel je de eerste bluesmelodie !

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues, maar ook voor allerlei liedjes en muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues! Het is eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets al jaren onverminderd populair
In deze stoomcursus 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd !

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica , ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na anderhalf uur naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !’ Deelname is € 20,- Dit bedrag is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die uw eigendom wordt en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Aanmelding en meer informatie via alkmaar@harmonicaworkshops.nl
Locatie: Podium de Victorie, Pettemerstraat 5
Tijdstip: 14 uur ( tot 15.30 incl pauze )

zie ook :www.alkmaarbluesexpres.nl

en

www.harmonicaworkshops.nl