Alkmaar - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een mishandeling op de Laan van Bath. Twee mannen kwamen woensdagavond om 17:15 uur met geweld de woning van een 49-jarige man binnen.


Het slachtoffer werd geslagen en er ontstond een worsteling. De man wist zich te bevrijden en riep om hulp waarna de daders er rennend vandoor gingen. Volgens een getuige zijn de daders er daarna vandoor gegaan in een blauwe auto. De auto met daarin een bestuurder, stond geparkeerd op de Schoklandstraat.
Signalement daders:
De eerste dader was ongeveer 1.70m, licht getint en tussen de 22 en 26 jaar. Hij had een mager postuur. De man had kort zwart haar en een snorretje, een ringbaardje en bakkebaarden. Hij was in het donker gekleed.
De tweede dader had een gezet postuur, was ongeveer 1.65 m lang en tussen de 25 en 30 jaar oud. De man had zwart haar en droeg een wit long sleeve shirt en een zwarte spijkerbroek.
Beide daders droegen zwarte sportschoenen.
Agenten hebben een buurtonderzoek verricht en vragen mensen die iets gezien hebben dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben, contact op te nemen met de politie in Alkmaar via 0900-8844. Heeft u informatie maar wilt u liever liever anoniem blijven, dan kunt u melding maken via Meld Misdaad Anoniem: tel. 0800-7000.