ALKMAAR - Per 1 januari gaat de breathwork & yoga studio Mind Events Factory verhuizen naar een ander pand. Na een jaar Waterkant zijn we toe aan meer ruimte en licht. Meer ramen en natuur om de hoek.


Vanaf 1 januari 2021 kan je ons vinden in het Zakenstation van Alkmaar!

Het nieuwe jaar vanaf 4 januari gaan wij vanaf een nieuwe locatie verder. Wij verhuizen naar Het Zakenstation in Alkmaar. Naar een ruimte waar meer licht en ruimte is. Uitzicht op de mooie tuin van Hortus en natuur dichtbij. Zodat we in de zomer heerlijke lessen buiten in het park of op het gras naast het pand kunnen geven.

Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier en liefde iedereen mogen ontvangen bij De Waterkant. Maar al lang was ik stiekem op zoek naar dat pareltje die meer licht in de ruimte zou stralen. Waar we heerlijk uit het raam konden kijken en natuurlijk licht konden ontvangen. Na 3 bezichtigingen en voelen in dezelfde ruimte heb ik vandaag volmondig ja gezegd en gaan we in het nieuwe jaar fris van start in een nieuwe ruimte.

Ons nieuwe adres is per 1 januari Berenkoog 49, 1822 BN in Alkmaar. 5 minuten rijden vanaf De Waterkant met de auto. Voldoende parkeerplaatsen zijn aanwezig.

We zien jullie graag de komende maand in de lessen, bij een van de kerst of eindejaarslessen en uiteraard ook graag in het nieuwe jaar in onze nieuwe ruimte!

www.mindeventsfactory.com

Op 1 januari start ook de online yin & fascia terapy training. Deze cursus is geschikt voor chronische pijn patiënten die zelf aan de slag willen met oefeningen vanuit huis: https://mindeventsfactory.com/product/yin-fascia-therapy-workshop/