DE RIJP - Eindelijk gaat het gebeuren, op 9 oktober komt Mike Boddé naar de Grote Kerk. Maar liefst tweemaal (!) moest organisator Cartouche de voorstelling uitstellen in verband met de corona-maatregelen. Maar nu komen ze echt: Mike Boddé, zangeres Sterre Konijn en violiste Merel Vercammen met de voorstelling “Nachtlicht: muzikaal spektakel in het schemerduister”. En wat hebben ze er zin in! De eerste voorstelling van het seizoen (begin september met de Franstalige zangeres Tess Merlot) was een groot succes, eindelijk weer met elkaar wat moois beleven! Met de komende voorstelling hoopt Cartouche dit enthousiasme bij het publiek minstens te evenaren.

De voorstelling is een waar muzikaal spektakel in het schemerduister. Nachtelijke jazz, chansons, improvisaties en natuurlijk nocturnes, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. Muziek van Nina Hagen, Paul McCartney, Chopin, Astor Piazzolla. Het is van alles wat met één thema: de nacht of eigenlijk het moment dat je bíjna in slaap valt. De muzikale voorstelling heeft tot nu toe lovende reacties gehad over de prettige zangeres Konijn, de ongelofelijke violiste Vercammen en natuurlijk Mike Boddé. Zoals ook al bleek bij hun meermalige televisie optredens bij Podium Witteman is het muzikaal een gouden combinatie. En dat samen met de boeiende verhalen van Mike Boddé belooft het een ontspannen avond te worden.

De voorstelling begint om 20:30 uur. Kaarten (€16,-) kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld) en via www.cartouche-graftderijp.nl (i-DEAL betaling en direct de kaarten).

Corona toegangsbewijs
De vrijwilligers van Cartouche zullen bij binnenkomst ook de coronatoegangsbewijzen (samen met het identificatiebewijs) checken.

Kaarten afgelaste voorstellingen maart 2020 en oktober 2020
Bezoekers die kaarten hadden gekocht voor de voorstelling in maart of oktober 2020 kunnen deze op 9 oktober 2021 gebruiken.