ALKMAAR - Op vrijdag 6 juli is het nieuwe boek 'Met een glimlach op reis' van Martin Schendelaar verschenen. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De afgelopen zes jaar heeft Martin Schendelaar tijdens zijn vakanties elke dag een dagboek bijgehouden. Met leuke woordgrappen en een gezonde dosis zelfspot vermaakt hij de lezer. Wat eenvoudig begon als een grappig reisverhaal, is uitgegroeid naar een enorme berg humor en lol. Zijn belevenissen zijn waar gebeurd met hier en daar wat aangedikte fantasie. Na het lezen van dit boek krijg je een beeld van de gebeurtenissen tijdens zijn vakanties. Van de koeienbellen in Duitsland tot op de jetski in Aruba. Alles komt naar voren. Het resultaat is dit heerlijke boek om lekker te ontspannen en te lachen.

Over de auteur
Martin Schendelaar (1967) woont samen met zijn vrouw en dochter in Alkmaar. Hij heeft naast zijn drukke baan in de luchtvaart een uitlaatklep in het schrijven van dagboeken op vakantie. Zijn reis om de wereld in 35 uur was zijn hoogtepunt. Met een positieve blik op het leven maakt hij van alles mee. Het schrijven van een boek is een lang gekoesterde wens voor hem geweest.

Boekgegevens

Titel: Met een glimlach op reis
Auteur: Martin Schendelaar
Verschijningsdatum: 06-07-2018
Aantal pagina's: 184
ISBN: 9789402246155
Geļllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 19,99
Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en Belgiė