ALKMAAR - McDrive gedeelte van McDonald’s restaurant Alkmaar West is weer geopend. De McDrive is nu uitgerust met een dubbele rijbaan (Side by Side Drive Thru), waarbij vanaf vandaag twee bestellingen tegelijk geplaatst kunnen worden.

Side by Side Drive Thru
“De McDrive met dubbele rijbaan is voorzien van twee parallelle rijbanen, elk voorzien van een eigen bestelpunt. Na het opnemen van de bestelling komen de auto’s weer bij elkaar. De gast rijdt dan door om de bestelling te betalen en daarna gepresenteerd te krijgen. De dubbele rijbaan in de McDrive zorgt voor een snellere afhandeling van bestellingen tijdens piekuren. Op piekmomenten kan de Side-by-Side Drive Thru tot wel 150 auto’s per uur bedienen. Op deze manier willen we nog beter inspelen op de wensen van onze gasten en ze een snellere service bieden”, aldus Jörg Schlief, Operations Director van McDonald’s Alkmaar West.

Elke 25e bestelling GRATIS
Aanstaande woensdag 11 juli en donderdag 12 juli gaan we ook tussen 17.00 uur en 20.00 uur op beide dagen voor een uurrecordpoging ‘Meeste auto’s door de McDrive’, waarbij we elke 25e bestelling gratis gaan wegg even in de McDrive”, vertelt Schlief.

De McDrive van McDonald’s Alkmaar West (Terborchlaan 202) is van zondag tot en met donderdag van 07.00 tot 02.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is deze 24 uur per dag open.